Kirjoittanut sim | heinäkuu 22, 2008

Epäoleellista valmistautumista

Tiedämme kokemuksestakin että tämä koko prosessi on suureksi osaksi odottelua. Tällä hetkellä kaiken lisäksi odotellaan vielä odottamista, eli sitä että saadaan vauvalle passi jota haettiin aiemmin tällä viikolla. Ei ollut sitten tullut aiemmin mieleen että sekin tarvitaan jo heti alkuun. Kun passi on saatu, pitäisi ensi viikolla päästä lähettämään varsinainen viisumihakemus.

Koska aihe on kuitenkin mielessä useammin kuin päivittäin, pitää mielenterveydellisistäkin syistä olla jotain Australiaan liittyvää tekemistä ettei homma mene ihan pelkästään odotteluksi – tunnetusti kun odottavan aika on pitkä.. Monenlainen taustatutkimus on hyödyllistäkin, mutta osa on ihan rehellisesti vaan fiilistelyä. Esimerkiksi asuntoja katsellaan välillä vaikka se onkin hyvin epäajankohtaista. Toisaalta näin saa ainakin jonkinlaista tuntumaa paikallisesta hintatasosta, eri alueista jne.

Muutenkin taustatutkimusta on tietysti enemmän kuin mitä ehtii tekemään. Me kun tykätään kirjoista, on kirjoja (joista muutamiin linkkejä palkissa tuossa oikealla) tullut hankittua ja luettua – myös australialaista musiikkia, elokuvia ja muuta videotuotantoa kulutetaan välillä kun muilta kiireiltä ehditään. Lisäksi australialaiset kaverit lähettelevät listaa ja vinkkiä kaikesta mitä pitäisi ehtiä katsomaan, lukemaan, opiskelemaan ja kuuntelemaan.

Muut elämän kiireet ovat kuitenkin osaltaan suuri helpotus jo nyt ja varmasti vielä enemmän jatkossa. Tämä siksi että kun on elämä muutenkin tarpeeksi kiireistä niin ei ehdi ihan liikaa keskittymään siihen odotteluosuuteen. Toki mielessä on myös tuleva Uuden-Seelannin työmatkaan ympätty muutaman päivän loma Sydneyssä. On nimittäin olemassa pieni epäilys että sieltä tulee roudattua kotiin jonkun verran kaikenlaista materiaalia..

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: