Kirjoittanut sim | marraskuu 22, 2008

No news is no news

Aikaa on taas mennyt melkein kuukausi edellisestä postista, mutta mitään ei – odotetusti – ole sillä välin tapahtunut viisumirintamalla. DIAC:in käsittelypäivät etenevät jotenkin mystisen hidasta tahtia, joten Case Officeria voinee odotella tässä realistisesti vasta kesällä. En tiedä mikä käsittelyssä jumettaa, mutta oli mikä tahansa niin toivottavasti jono etenee vähän nopeammin ensi vuonna.

Ei sen puoleen, erilaisista tapahtumista ja kehityksistä johtuen ei tämä elo Suomessakaan ole odotellessa päässyt muodostumaan tylsäksi. Talvi sen sijaan alkaa tympiä jo näin ennen kuin se on kunnolla alkanutkaan; minulla vain yksinkertaisesti on ratkaisemattomia erimielisyyksiä tämän kylmän ja pimeän vuodenajan kanssa. Mutta se nyt vaan pitää ainakin tämän, toivottavasti viimeisen, kerran vielä kestää.

In other news, odottelen mielenkiinnolla Australia-elokuvan Suomeen rantautumista. Vaikka se ilmeisesti ei olekaan sellainen mestariteos mitä toivottiin ja/tai odotettiin, on se käsittääkseni silti aika hyvä. Ajoittain on myös kiva vilkuilla taannoiselta Sydneyn reissulta tuomaani ”Explore Australia 2009”-kirjaa, josta löytyy mielenkiintoisia paikkoja ihan luvattoman paljon…

Mainokset

Responses

  1. Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2009! Odotan teidän bloginne päivitystä.. 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: