Kirjoittanut sim | maaliskuu 3, 2009

Terveystarkastuksesta

Tänään vietimme enemmän tai vähemmän rattoisasti terveystarkastuksissa reilut neljä tuntia. Pitää todeta että vaikka lääkäri oli loistava, lääkärikeskus kohtalaisen ruuhkaton eikä mihinkään ollut tolkuttomia jonoja ja vielä lapsetkin käyttäytyivät kuin unelma, oli tuo silti pitkä rupeama viettää lääkärikeskuksessa.

Joka tapauksessa tämä oli kyllä elämäni perusteellisin lääkärintarkastus; kumma jos mitään merkittävää jäi tarkistamatta. Ihan hyvä varikkotarkastus siis noin muutenkin vaikka viisumit tässä pääajatuksena ovatkin – tuleepahan tarkastettua että kaikki on kunnossa. Homma meni niin että jokaiselle tehtiin perusteellinen lääkärintarkastus ja aikuisilta lisäksi virtsakoe, verikoe sekä keuhkoröntgen. Viikon päästä tulevat loput tulokset testeistä ja papereita päästään lähettämään.

Lapsiperheille muuten vinkkinä että lapsille kannattaa varata runsaasti tekemistä mukaan. Tarkastukset kuitenkin tehdään erikseen ja niihin joka tapauksessa menee tunteja. Tilanne toimii siis hyvänä helpotettuna ja lyhyennettynä lentosimulaationa 🙂

Kotona odotti vielä FBI:n odotettu ”No arrest record”-vastaus joten hommat alkavat olla pikkuhiljaa kasassa. Vaimon vastaava vielä puuttuu vaikka pyyntö lähetettiin samassa kuoressa, epäilyttävää ;P

Mainokset

Responses

 1. Moi!

  Kiva blogi teillä. Ja mielenkiintoinen aihe! Olen itse naimisissa, 20-v. ja juuri opintoni aloittanut, mutta yhteisenä haaveena miehen kanssa on ulkomaille muuttaminen jossain vaiheessa – luultavasti ei koko elämäksi, mutta kumminkin. Australia voisi olla kiva kohde. 🙂 Tsemppiä kaiken järjestelemisessä, ja onnea perheenlisäyksen johdosta!

 2. Hei! Tosi mielenkiintoinen ja informatiivinen sivusto! Hienoa että jaksatte pitää yllä. Me saatiin perheen kanssa (tai mieheni) päähämme muuttaa ehkä Ausseihin parin vuoden päästä (2011)vuodeksi, ainakin aluksi. Aikamoinen viidakko tosiaan tuo viisumien haku yms… huhhuh. Mutta meillä hyvin aikaa (?!?) perehtyä asioihin. Sukua asuu jo Brisbanessa joten ilmeisesti voitaisiin hakea Skilled work -viisumia jota suku sponssaa?!

  Osaatko sanoa mikä taho testaa terveydenhuoltoalan ammattitaitoa?

  Hirmuisesti tsemppiä teille ja toivon hyvää päätöstä viisumin suhteen! 🙂 Ja onnittelut vauvasta. Meidän vanhempi täyttää juuri 2v ja toinen syntyy syksyllä. 🙂

 3. Kiitos molemmille kommenteista & tsempistä!

  Tuija: parissa vuodessa ehtii kyllä hyvin perehtyä asioihin – ja sillä välin voi ehtiä tulla muutoksiakin – mutta yllättävän paljon aikaa siihen kyllä menee.

  Terveydenhuoltoalan testauspaikka riippuu vähän mistä terveydenhuollon alasta on kyse. Etsi oma alasi tästä listasta:

  http://www.immi.gov.au/allforms/pdf/1121i.pdf

  Sarakkeesta ”Assessing authority” löytyy sitten arvioinnin suorittava taho; saman dokumentin loppupuolelta löytyy näiden yhteystiedot www-osoitteineen ja lyhyesti lisäinformaatiota arvioinnista.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: