Kirjoittanut sim | maaliskuu 11, 2009

Sinne meni – nyt odotetaan

Lääkärintarkastuksista kertyneet dokumentit – joita muuten oli vino pino – röntgenkuvineen lähtivät tänään lääkärin valvonnassa pikapostilla kohti Australiaa. Homma menee niin että lääkäri lähettää kuoren mutta me asiakkaat joudumme maksajiksi (reilut 60eur) joten postiin tepastellaan yhdessä.

Tässä ne nyt ovat lähdössä – ensimmäinen ja viimeinen paperidokumentti jota sinne päin pitää lähetellä. Toki iso pino muita dokumentteja on tullut matkan varrella kerättyä ja sinne lähetettyä, mutta onneksi niistä on riittänyt väriskannit eli nykyisellään digikuvat sähköisesti lähetettynä.

Tämä hakuprosessi oli nyt käsittääkseni meidän osalta aika lailla tässä – nyt odotetaan. Miten kauan? Ken tietää, mutta veikkaukset verrattuna muiden vastaavassa tilanteessa olevien käsittelyaikoihin vaihtelevat kolmen viikon ja parin kuukauden välillä.

Mainokset

Responses

  1. Hei!

    Hirmuisesti tsemppiä teidän viisumihakemukseen yms. Ihan mahtava suunnitelma! Meillä samanlaiset haaveet lähteä parin vuoden päästä Ausseihin, mutta vain vuodeksi alkuun. Lapset olisivat silloin 2v ja 4,5v. Aikamoinen viidakko tuo viisumien ihmeellinen maailma! huh!

    Tuija


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: