Kirjoittanut sim | huhtikuu 4, 2009

Infoähky

Viralliset viisuminmyöntämismailit seurasivat tuota viimeksi mainittua statusta parissa päivässä ja nyt passeihinkin on saatu viisumit käyttämällä ne Berliinin kautta. Passeihin ei välttämättä olisi tarvinnut hakea tuota viisumia koska ne tarkastetaan kuitenkin passin numeron perusteella elektronisesti, mutta niiden passeihin hakemista joka tapauksessa suositeltiin ja varmempihan se on näin.

Nyt onkin sitten päällä melkoinen infoähky – minkään valtakunnan informaatiosta nimittäin ei ole minkäänlaista pulaa. Tuntuu että hallitus, Victorian osavaltio, Melbournen kaupunki, paikalliset kauppakamarit, monet järjestöt ja ties mitkä muut ovat kasanneet niin paljon materiaalia sinne muuttajia ajatellen että apua. Vaikka ykkösprioriteetti onkin selvillä – työpaikka olisi kiva – on muitakin asioita alettava selvittelemään. Mutta mistä sitä aloittaa ja mitä kaikkea opiskella näin ennen muuttoa?

Sellainen kiva tiedonpalanen löytyi että International Organization for Migration – järjestö jollaista en tiennyt olevan olemassakaan – on neuvotellut lentoyhtiöiden kanssa maahanmuuttajille kohtuullisen edulliset taksat ja nämä vielä usein tuplamatkatavarakiintiöllä. Harmillista tässä on se, että perverssisti reitti Helsinki -> Lontoo -> Hong Kong -> Melbourne on 200eur / nuppi halvempi kuin Helsinki -> Hong Kong -> Melbourne. Ylimääräistä mutkaa Heathrown kautta kun ei kovin mielellään kahden pienen lapsen kanssa tekisi.

No, kun nyt ensin saataisiin selville milloin ollaan lähdössä koska sekin on vähän auki..

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: