Kirjoittanut sim | Touko 8, 2009

66 päivää

66 päivää lähtöön nimittäin! 😀

Saimme asuntomme (alustavasti) myytyä ja lentoliput on varattu heinäkuun 13. päivälle! Aikaa kuulostaa olevan paljon noin lukuina, mutta oikeasti meidän pitää muuttaa pois kotoamme jo kuukauden päästä. Sen jälkeen olemme sukulaisten riesana kuukauden päivät, jotta he sitten hyvillä mielin olisivat lähettämässä meitä pois 😉

Päässä pyöriviä kysymyksiä ja tekemisiä on esim. seuraavanlaisia:

  • Mitä otamme mukaan lennolle, mitä otamme mukaan sinne lähettämällä, mitä jätämme tänne säilöön, mitä myymme, mitä heitämme roskiin? Tämä pitäisi päättää kaiken omaisuuden osalta.
  • Kuka hoitaa muuton? Tarjouksia ollaan pyytämässä viideltä eri firmalta, mutta miten paljon teemme itse? Miten paljon ehdimme edes tehdä itse, esim. pakkausta ja laatikoiden hankintaa?
  • Missä asumme ensimmäiset viikot Melbournessa? Miten kauan tarvitaan että löydämme pysyvämmän vuokra-asunnon?
  • Kuka ostaisi meiltä kaiken tavaran mitä emme ota mukaan?

Ja ehkä noin 5853 muuta juttua. Kaiken muun kivaksi passini hajosi, joten jouduin hakemaan uutta – sitten kun uusi passi tulee, siihen pitää tietysti saada se viisumi siirrettyä. Siinä ei ole teoriassa mitään ongelmaa, mutta ärsyttävä pieni lisäprosessi silti..

Eli tällä hetkellä tekemistä on niin paljon että ”jee!” ja ”jännää!”-fiilikset saavat ihan suosiolla väistyä kiirepaniikki-tunnelmien alta.. 😐

Mainokset

Responses

  1. On kiva jotain uutinen teidän muutostanne Australiaan.. EI ole kiva, kun passisi hajosi, sait lisähomman.

    Kannata miettiä vähän. Ehdotan vain, voisi myydä huonekalusi ja muut tavarat, saisit vähän extra rahaa. 🙂 Jos huonokuntoiset tavarat voisi mennä roskiikseen. Jos ette halua säilyttää tavarat tai vaatteet, voisi mennä FIDAlle tai kirpputorille. jos laitatte tavarat huuto.netille.

    Mukavaa viiknonloppua!

  2. Hei, meillä myös muutto edessä Canberraan. Saanko udella millaiseen rahtijärjestelyyn päädyitte, kuinka paljon lähetätte ja mitä firmaa käytätte vai teettekö kaiken itse?


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: