Kirjoittanut sim | lokakuu 19, 2009

Hups, pieni viivästys..

Jos tätä nyt ylipäänsä kukaan enää seuraa, pahoittelut muutaman kuukauden tauosta. Selvisimme Australiaan hyvin ja hengissä – jopa lento meni lasten kanssa kohtalaisen hyvin. Nyt alkaa tuntua siltä että olemme vähitellen kunnolla asettautuneet. Pikakertauksena:

 • Ensimmäiset viikot menivät aikaerosta toipumiseen ja vuokra-asunnon metsästämiseen. Huolimatta siitä että olimme kuulleet monta kauhutarinaa miten kamalan vaikeaa asunnon löytäminen on, löytyi asunto kohtalaisen helposti. Kävimme katsomassa ehkä 10 asuntoa ja saimme ensimmäisen mistä jätimme hakemuksen sisään.
 • Sitten alkoi muu asettautuminen; vuokra-asunnoissa ei täällä kuulu esimerkiksi jääkaappia asunnon hintaan, joten jääkaapin joutuu ostamaan kummallista kyllä itse.
 • Muuttotavarat saapuivat vihdoin syyskuussa ja niiden paikalleen asettamisessa – prosessi joka on vieläkin vähän kesken – meni oma aikansa.
 • Viimeiset 5 viikkoa olen etsinyt sitten aktiivisesti töitä ja käynyt tapaamassa kymmeniä henkilöitä verkostoitumismielessä. Nyt näyttää siinä mielessä hyvältä että pitäisi aloittaa parin viikon päästä työt, joten arjessa alkaa pitkästä aikaa sellainen rutiini että olen päivät töissä.

En ole vielä varma miten tämän blogin pitoon jää aikaa, mutta katsotaan.. Pistäkäähän viestiä jos tätä vielä joku lukee niin todennäköisyys kirjoittamisen jatkamiselle nousee vähän 😉

Mainokset

Responses

 1. Hep! Täällä yksi lukija! 🙂

 2. Luen! 🙂

 3. No huh… olette hengissä ja terveessä ruumiin ja sielun voimissa 🙂 Olen silloin tällöin käynyt kurkkaamassa miten teidän muutto edistynyt ja hieman alkoi jo pelottaa kun aikaa kului ja kului.

  Hienoa että kaikki alkaa olla reilassa. Varmasti puuhaa riittää nyt alkuaikoina.

  Ei muutakuin ONNEA UUTEEN KOTIIN!! Pitäkää vain meidät toiset ajantasalla eli muistahan päivittää aina joutessasi..kyllä meitä lukijoita riittää ;D

  PS. Tuolta Dunderin sivuilta olen tänne ”eksynyt” 😉 Itsellämme lähtö 17 pvän päästä mutta suuntaamme tuonne Länsi puolelle. NYT alkaa jo hieman vatsanpohjassa kihelmöidä 😉

 4. No huh… olette hengissä ja terveessä ruumiin ja sielun voimissa 🙂 Olen silloin tällöin käynyt kurkkaamassa miten teidän muutto edistynyt ja hieman alkoi jo pelottaa kun aikaa kului ja kului.

  Hienoa että kaikki alkaa olla reilassa. Varmasti puuhaa riittää nyt alkuaikoina.

  Ei muutakuin ONNEA TEILLE UUTEEN KOTIIN!! Pitäkää vain meidät toiset ajantasalla eli muistahan päivittää aina joutessasi..kyllä meitä lukijoita riittää ;D

  PS. Tuolta Dunderin sivuilta olen tänne ”eksynyt” 😉 Itsellämme lähtö 17 pvän päästä mutta suuntaamme tuonne Länsi puolelle. NYT alkaa jo hieman vatsanpohjassa kihelmöidä 😉

 5. Luen

 6. Hep Hep, seuraamme myös tätä blogia :)!

  Mekin lähdetään Tammikuun alussa Helsingistä kohti Perthiä ja tällä hetkellä on käynnissä ylimääräisten kamojen myyntiprosessi. Eihän tässä enää ole kuin tovi kun olemme ihanaisessa Perthissä.

  Kiva lukea (ja ollaan luettu Dunderin sivuilta Sari&Pete) että on muitakin tulijoita Länteen päin. Pitää käydä katsastamassa tuota teidänkin blogia.

 7. Minä luen myös. Olen odottanut innolla tätä.

 8. täälläkin luetaan!

 9. luetaan! 🙂 ihana että pääsitte perille ehjin nahoin.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: