Kirjoittanut sim | helmikuu 1, 2011

”Cool change”

Kuten olen ennenkin todennut, Melbournen säällä on taipumus olla välillä aika vaihtelevaa – tuulen suunta voi muuttaa lämpötilaa nopeastikin. Miten nopeasti ja miten paljon kävi hyvin ilmi tänään. Säätiedotuksessa oli luvattu ”cool change”, joka yleensä tarkoittaa että tuulet kääntyvät puhaltamaan etelästä viileän meren suunnalta. Ennustettu viileän muutoksen ajankohta ei mennyt ihan nappiin (oli ennustettu vasta illaksi), mutta muuten kyllä tuli pieni pudotus:

Lämpötila romahti siis noin puolen tunnin aikana 15C-astetta. Positiivista tässä oli se, että pudotuksen jälkeenkin lämpöä jäi vielä paikallisittain viileähkön kesäpäivän verran.

Mainokset

Responses

  1. No niin, mehän Lauran kanssa oltiin tänään ihmetyksestä ymmällään kun ekaa kertaa tuli tämmöinen kohdalle. Päivällä, kahdentoista aikoihin alkoi mieletön tuuli, mutta se oli kuumaa tuulta ja tuntui kyllä tosi hassulta. Oli muuten sen verran terhakka, että kaatoi pari puutakin tosta tien varrelta. Tehtiin päivän kävelylenkit, kauppareisut moisessa säässä. Tultiin ”kuumien tuulien” aikaan kotiin noin kahden jälkeen, ja kun taas liikenteeseen lähdettiin neljältä niin tuuli oli lauhtunut ja ilma viileää. Oho. Oli tosiaan aika kokemus.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: