Kirjoittanut sim | helmikuu 17, 2011

Luomuruokaa kotiovelle

Aiemmin olen todennut että Australiassa on erinomainen valikoima luomutuotteita. Australiassa on myös jos jonkinlaisia kotiin toimittavia palveluja, veitsienteroituksesta eBay-myyntipalveluihin. Luonnollisesti olemassa on siis useampikin luomutuotteita kotiin kantava palvelu, joista päätin tällä viikolla testata Organic Empire:ä.

Organic Empire päivittää kerran viikossa kattavan listan tuotteistaan (tässä esimerkki hintoineen tältä viikolta [Excel-taulukko]) johon sitten merkkaillaan mitä haluaa tilata ja mailataan tilaus menemään. Kotiinkuljetuksia on muutamana päivänä viikossa ja esim. torstain jakeluun tilaus on tehtävä keskiviikkoon puoleen päivään mennessä. Toimituskulut Melbournen seudulle ovat $8.95 riippumatta tilauksen koosta, ja tilauksen mukana tulee lasku jolla sen voi maksaa.

Tilasin siis keskiviikkona tänään torstaiksi toimitettavaksi mm. maissia, kurpitsaa, mustikoita, tomaatteja yms. Kun tulin töistä, kotona olikin odottamassa tällaiset laatikot:

Varsin hyvin pakattu siis, hedelmät yms olisivat varmasti pärjänneet noissa ulkona iltaan ellei vaimo olisi ollut vastaanottamassa lähetystä. Sivuhuomautuksena sellainen, että täällä on usein tapana että milloin mitäkin lähetyksiä jätetään ovensuuhun odottamaan että joku saapuu kotiin; koskaan en ole kuullut että esim. näitä hedelmälaatikkoja tai paketteja olisi ovilta kadonnut, joten ainakin tällä seudulla se on ilmeisen turvallista puuhaa. Tapana on että ruokaa tuovat palvelut jättävät tavarat esim. ylläolevan kaltaisessa kylmälaatikossa, ja seuraavan kerran jotain tuodessaan nappaavat esim. ovelle jätetyn tyhjän laatikon mukaansa.

Kaikki tilatut tuotteet tulivat perille ja toistaiseksi testatut myös hyvin maukkaita:

Ainakin Organic Empiren palvelua voi siis näin lyhyellä testikokemuksella suositella!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: