Kirjoittanut sim | tammikuu 11, 2013

Yllättäviä jäsenetuja

Äskettäin eläintarhojen yhteydessä mainitsin vuosijäsenyyden mahdollisuuden; samanlainen vuosijäsenyys on täällä tarjolla moneen muuhunkin paikkaan yleensä varsin kohtalaiseen hintaan. Suomivieraiden kanssa jälleen loistavassa Melbourne Museumissa käydessämme tuli viime viikolla liityttyä myös Museum Victorian jäseneksi.

mmuseum

Melbourne Museum:in normaalit pääsymaksutkaan eivät kovin hirveät ole (aikuiset $10, lapset 16v:een asti ilmaiseksi), mutta hintaa 12kk:n perhejäsenyydelläkin on vain $70. Jäsenet saavat paitsi rajattoman pääsyn Melbourne Museum:iin, Scienceworksiin (hiukan Heurekaa vastaava paikka, mutta IMO parempi) ja Immigration Museum:iin, myös liudan muita etuja kuten IMAX-ym alennuksia jne.

Parasta jäsenyydessä mielestäni kuitenkin on että etuihin kuuluu keskusta-alueella harvinaisen edullinen autoparkki museon alla – $8 alle 2h:n olosta, $12 yli – vaikka koko päivän. Tämän parempaa diiliä tuskin läheltä keskustaa löytää eikä tarvitse miettiä että sopivatko parkkihallien vain hiukan kalliimmat ”early bird”-hinnat aikatauluun. Pelkästään tämän pysäköintiedun takia jäsenyys varmasti maksaa itsensä takaisin, ja todennäköisesti tulee museoissakin käytyä hiukan enemmän.

(Vertailun vuoksi 500m päässä Lonsdale St:n alussa olevan parkkitalon normaalitaksa esim. 4h:n parkitukselta on $80)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: