Kirjoittanut sim | marraskuu 25, 2013

Suklaakausi

Nyt kun jouluun näyttää olevan aikaa ”vain” kuukausi, on kaupoissakäynti muuttunut rasittavaksi kasvavan joulukrääsän ja alati taustalla soivien joululaulujen ansiosta. Jotenkin luritus I’m Dreaming of a White Christmas ei nyt vaan yksinkertaisesti sovi yhteen sen kanssa että ulkona on joulukuussa yleensä sellaiset +25-30C ja aurinko paistaa. Unelmiksi jäävät ne unelmat, ja hyvä niin.

On sesongissa jotain hyvääkin, nimittäin suklaa. Erilaisten suklaatuotteiden valikoima kun ainakin 10-kertaistuu joulun lähestyessä. Koska vapaata hyllytilaa ei näin suurelle määrälle suklaata ole tarjota, niitä ängetään kaikkialle mihin niitä pinoja mahtuu. Näin meidän lähikaupassa, jossa valtavat valikoimat suklaata on ripoteltu ympäri kauppaa mm. hedelmäosastoa rikastuttamassa, juustohyllyn alle ängettynä, loogisesti tiskinpesuaineiden vieressä tai tasapainottamassa sushihyllyn muuten matalakalorista tarjontaa:

choc-1

choc-2

choc-3

choc-4

Ongelmalliseksi tämän tekee lähinnä se että suurta osaa näistä ei ole myynnissä muuhun aikaan vuotta, ne ovat hyviä ja kohtuuhintaisia. Että siitä vaan rantakuntoon valmistautumaan… 😛

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggers like this: